Angstcoach

EFT bij Caroline heeft mij erg geholpen met vermindering van faalangst en stress.
De openheid, eerlijkheid en professionaliteit van Caroline zorgt dat je je erg welkom en gehoord voelt.
Echt een fijne ervaring.

 

 Door mijn sessies met Caroline is mijn angst thema gereduceerd tot zeker 70%.
Caroline's rustige persoonlijkheid en toewijding gaven mij vertrouwen en een veilig gevoel waardoor ik mij kwetsbaar op durfde te stellen.
Haar luisterend en empathisch vermogen wisten snel mijn triggers te vinden en zo gingen wij samen aan de slag. Een aangenaam proces met af en toe een traan en een lach.
Door mijn sessies met Caroline ben ik in staat meer ruimte voor mezelf te creëren en vlieg niet meteen in mijn Fight of Survivor  modus.
Dank je Caroline.. mooi puur mens! 
I. Loppies

 

De angst trainingen bij Caroline waren erg fijn, ze neemt de tijd voor je en ziet je echt!
Tijdens de training kreeg ik een helder beeld waar mijn angsten vandaan kwamen en  kon het snel in de praktijk toepassen om deze aan te pakken, wat ik erg prettig vond.

 Access Bars® Body Process® 

De Access Bars® Kids zijn erg fijn en doen goed hun werk! 
Ik ben nu 2 keer geweest en merk heel erg hoeveel mentale rust het mij heeft gegeven. 
Het is ook in een fijne omgeving, een warme en rustgevende sfeer. 
 Zeker een aanrader voor mensen die niet lekker in hun vel zitten.
 -Isabel van den Berg-

Deze behandeling heeft mij zo veel rust en inzicht gegeven. Opkomen voor mezelf, denken aan mezelf en vooral, het gevoel van vrijheid. Ik kijk nu beter en luchtiger tegen bepaalde dingen aan. 
Zo fijn dat ik weer meer aankan. Fysiek en mentaal. 
Dankbaar dat Caroline op mijn pad is gekomen.
 -Deborah-

 

Tijdens de eerste sessie gebeurde er al heel veel. Na het overlijden van mijn moeder zat ik emotioneel vast. Tijdens de eerste sessie vond ik de toegang tot gevoel weer. 
Dat was heel fijn. Nu kon ik weer bij mijn gevoel en ik had ook sterk het gevoel dat mijn moeder dichtbij stond. 
Access Body Process werkt nog na. Gedurende de weken erna voelde ik me sterker en rustiger. De 2de keer was een bekrachtiging van de eerste keer. Ik voel me lichter en kan makkelijker bij het verlies van mijn moeder stilstaan.
Wat ik ook fijn vond was de kaartlegging van te voren. Die mij inzichten en bevestigingen gaven.
Tot slot over Caroline. Zij is een heel warm en betrokken persoon. Ze geeft je alle ruimte voor je eigen proces en ervaring. Hoewel zij spiritueel zeer onderlegd is komt ze gegrond en nuchter over. Iets wat ik prettig vind want daardoor voelde ik me op mijn gemak. 
 -RP-

 

 Bij Caroline heb ik een Access Bars® Healing&Reading gedaan. Het was een heerlijke ervaring. Zowel het kaartleggen als de behandeling brachten mij rust en vertrouwen. Caroline is heel respectvol, aandachtig en brengt prettige en warme energie. Ik ga het zeker nog een keer doen.

Ik vond het een bijzondere ervaring, wist niet goed wat ik kon verwachten. 
Bij het kaartlezen zat je behoorlijk in de goede hoek, dat vond ik bijzonder. 
De behandeling zelf vond ik vooral heel ontspannend. Ik heb bij de gemiddelde massages vaak langer nodig voor ik echt ontspannen ben. En dat ene hoestje van jou en de rookgeur die je beschreef, heeft me best nog lang bezig gehouden. Omdat je het mogelijk koppelde aan iedereen die je opriep om te helpen… En dat mijn moeder altijd enorm heeft gerookt… 
De tijd na de behandeling heb ik niet opvallend andere dingen bemerkt bij mezelf. Al met al een super fijn kado, nogmaals dank!

Readings

Caroline voelt, met ondersteuning van haar kaarten, intuïtief aan wat er speelt en weet dat op een duidelijke, liefdevolle manier te benoemen. Door de readings krijg je een helder beeld van wat er momenteel speelt en welke stappen je mag zetten in je verdere persoonlijke ontwikkeling. Voor mij zijn de readings van Caroline altijd weer een steuntje in de rug. Caroline is door haar warme integere persoonlijkheid een absolute aanrader. 
 -MJ- 

De readings door Caroline zijn een cadeau. Ik ervaar ze als heel bijzonder. Met zoveel toewijding en liefde. Al enige tijd legt Caroline de kaarten voor mij en ik ben altijd nieuwsgierig wat er uitkomt. De ene keer net dat stukje bevestiging, of dat woord wat je tot nadenken zet.
Wat de readings voor mij ook zo bijzonder maakt is de manier van uitleggen, de rust en met zoveel warmte en hoopvolle woorden. Ook een stukje humor mag niet ontbreken. Je voelt de oprechte betrokkenheid. 
Wat ik ook heel leuk vind is het liedje die Caroline vaak doorkrijgt tijdens een reading en dat maakt het compleet...én 
 Ja! de readings kloppen.
 -Jannet-