Angst

is één van onze basisemoties. Een gezonde hoeveelheid angst hebben we zeker nodig in het leven maar wat als de angst te groot wordt en het je leven beperkt!
 Je last hebt van hartkloppingen, paniekaanvallen, verkrampingen, zweten, black-outs, slecht slapen, voortdurend piekeren etc.

 Hoe fijn is het als je niet meer dichtklapt, stottert of bloost bij een voorstelrondje of
 dat je weer in een vliegtuig durft te stappen of een lift. Niet weg hoeft te rennen bij het zien van een spin of hond…maar ook trauma kunt verwerken en helen.
 Als je de angst al lang met je meedraagt weet je misschien niet eens meer wie je bent zonder de angst. Wellicht heb je al veel geprobeerd of denk je dat er toch niks meer aan te doen is.  Met EFT is dit wel mogelijk. 

EFT

Ik leer je je angsten te neutraliseren en geef je tools om ermee om te gaan. 
 Tijdens de sessies gaan we aan het werk met EFT oftewel Emotional Freedom Technique.
 EFT is een combinatie van westerse gedragstherapie en oosterse geneeswijze.
 Door te tappen op diverse meridiaan punten op het bovenlijf zorg je ervoor dat een negatieve emotie wordt losgekoppeld van een specifieke gebeurtenis/herinnering (verleden/heden/toekomst). Het zenuwstelsel ontspant waardoor je logisch denken brein weer ruimte krijgt en je op een andere manier naar de situatie kan kijken. Je ervaart rust en komt los van de negatieve emotie, gedachten, fysieke stress en pijnklachten.
 Het geeft nu weer ruimte om met meer zelfvertrouwen, plezier en vrijheid door het leven te gaan.

Stap 1 

Het erkennen van de angst is al stap 1 en vanuit daar gaan we werken met EFT.
 Tijdens een vrijblijvend intakegesprek kijken we naar de situatie op dit moment en wat je wilt bereiken. Je uiteindelijke doel, jouw prachtige stip op de horizon.
 
 Een sessie duurt ongeveer 90 minuten en bedraagt €110,-
Voor kinderen tot 18 jaar bedraagt de sessie € 85,-
Na het intakegesprek laat ik je weten hoeveel sessies je nodig hebt.
Samen gaan we voor de oplossing die bij jou past.